Oliver Tošković
Oliver Tošković, profesor na Odseku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu

Vučić je junak sopstvene priče

Izdanje 1
  1. Jel ima radar u NS igde da se kupi ili je mafija sve pokupovala da ne moze da se kupi? Gde god sam trazio, nema…ocekivano

  2. Profesor Oliver Toskovic je analizom nase stvarnosti pokazao da je veoma strucan,obrazovan i i svestran sagovornik.Imamo divne,mudre ljude koji bi mogli da promene nasu sumornu stvarnost.Ali glavne uloge su podeljene losim djacima i segrtima.Pa na najvecoj i najznacajnijoj sceni,zivotnoj, svakodnevno osecamo kako nas nosioci najznacajnijih uloga uvlace u zaplete i komplikuju nase zivote,stvarajuci dramu za dramom,cesto i tragedije, bez raspleta.

  3. Оставио сам (коментар тојест), у нади да ћете га бар прочитати.

  4. Odlično pisanje, zanimljivi sagovornici, analitičnost & analitičari ove „stvarnosti“ oko nas na mestu…
    I šta više reći … Osim čestitke na prvom broju!

  5. Ovako podrobna i stručna analiza je poučna za svakog od nas kao glasača i treba je usvojiti i primeniti u praktičnom životu , naročito kao birača .
    Radaru hvala što nam daruje ovskve tekstove i obrazuje nas i informiše kao građane , što je redakcija napravila istorijski iskorak i poslužila kao primer za ugled savremenom i budućem novinarstvu Srbije , a i šire . Bravo i hvala za sve što činite .

  6. ..boljeg Predsednika trenutno nemamo..goreg da biramo necemo..ne ja, nego izlupani opljackani i prevareni narod od vecine sto je davno izasao iz pecine..