1702855710 HAM 0673
Kolumna Saše Ilića

Za srpski svet spremni

Izdanje 3
  1. Tata ti je bitanga kad te teko vapitao. Vrhunski sportista, olimpijski, svjetski i evropski prvak. Šta imaju od toga njegovi protivnici osim topljenja oružja, otpuštanja heroja iz vojske i dodvoravanja natoistima.

   1. Ti sj klasicna budala… To da je bio naj bolji vaterpolista sveta niko nije spori! E , sada sto je gnjida od coveka( sto mogu da posvedoce njegove kolege iz vaterpolo reprezentacije), sto je lopov, lazov, preletac, nasilnik, sto ima laznu diplomu i svasta jos nesto… Predpostavljm da je to tebi ok, verovtno si i ti iz iste sekte. Problem je sto vam je istekao rok upotrebe, a bili ste vec pokvareni pre isteka istog. Vezbajte trcanje… sportski pozdrav

    1. Polako bre ljudi nek ukrade 619 miliona dolara pa da ga skinemo. Onaj sto je ukrao bio je jako brz ovaj nesto sporo izvodi penale.

   2. Osoba sa velikim uspehom u polju sporta, kad krene da se bavi politikom…HM..HM..HM…..

   3. Da,baš ulična bitanga,pravi Gangula,džabe sve medalje…A najbolje ga znaju njegovi saigrači od kojih niko lepu reč za njega nema…

 1. Да са неба сиђе тито тај Шапић, као и сви око њега, би тренутно прилепио себи за ревер, црвену звезду, петокраку!

 2. Bilo je Bg do Bubanj Potoka, kasnije Vrčin, a sada do Male Krsne, može auto putem ,,Bratstvo i jedinstvo“a može i via Grocka i Smederevo.
  Beogradski svet.

 3. A kako saradnja Miroslava Aleksića i Marinike Tepić sa Pokretom obnove kraljevine Srbije, koji je direktni baštinik Mihajlovićeva ravnogorske ideologije nikom ne smeta. Kako ćemo objasniti otkud Borko Stefanović, Lazović, Dragan Đilas ove godine 13 maja na ravnogorskom uranku kada ih koalicioni partner Vojislav Mihajlović pozove da dođu. A možda je i ova koalicija samo interesna…

  1. A kako saradnja Boska Obradovica (kvazi briznog Srbina placenog da glumi brigu o Srbima nebi li odvukao desne glasove prema Americkim placenicima) sa Milicom zavetnicom. Nije ni Milica gadljiva na Soroseve pare. Ipak bog je veliki pa Milica uze lovu ali nije uspela da naudi Srpstvu.

   1. Veliki Srbine Bog se piše velikim slovom, ali za tebe i ove tvoje sa kupljenim diplomama to nije bitno, samo pare.

 4. Kao gradonacelnik Novog Beograda bio je cenjen i omiljen,sta mu je trebalo da pristupi Naprednjcima?! Mozda samo licna korist? Sad su mu bahatost i nekultura kao i osionost postala obeležja. Šteta!

 5. A za Srpski svet spremni je problem a kad je ustasa za dom spreman to vam je lepo. Tako i Soros misli nije valjda da ga sledite. I Sorosu je problem Srpski svet jer ne moze da vlada Srbijom ajde dovedite mu Bjelogrlica na vlast da malo udagne Srpskih resursa. Da nas dokusure tamo gde su stali juna 1999 godine.