1. Nenad je odličan kao i ostali! I ako Taj, njihov, marsovac, ne prođe, stvar je ‘završena’! I još mnogo ‘generalštabova’ će biti ‘svršeni’ pre kraja ‘zaustavnog vremena’ na utakmici između dva veterana, jednog ‘zadrugara’ sa pinka i drugog dementnog starca koji će, ako pobedi, Srbiju zvati OSKARIJA, što mu neće ‘zabrinuti’ Amerikanci zameriti jer u svetu postoje ‘Srbije, Siberije, Serbije, Sirije, Singapurije, a OOSKAR je samo jedan i to svake godine!!!

  2. Generalstab Amerikancu bespravno i protuzakonito / bez saglasnosti gradjana/ poklanja umisljeni gospodar Srbije i njenih gradjana! Ko mu daje to pravo, Ustav sigurno ne.
    Gradjevinu,koja treba da bude pod zastitom drzave, a koja ce ovako posluziti kao americko spijunsko leglo.

  3. O ovima mislim sve najgore, i apsolutno sam protiv rušenja zgrada Generalštaba, ali, ovaj tekst je jako loše, neozbiljno i diletantski napisan.

  4. Vidim ja da sve rasprodaše žuti, a sad i SNS poklanja bićemo mi tuđi na svime. Nemamo osnovne uslove, nemam kanalizaciju evo 70 godina, a stalno lažu da će biti. Strašno.

  5. Poklonom Generalštaba Kušneru ukidamo mogućnost stvaranja memorijalnog kompleksa na tom mestu. Žalosno. Ko ne poštuje prošlost nema ni budućnost. Mada kad bolje razmislim, kroz 99 godina Srba ni neće biti na ovim prostorima, pa neće ni imati ko da žali za izgubljenim memorijalom.

  6. Meni ovaj test izgleda kao pokusaj da nam prikazete kako ce na kraju to neko platiti preskupo I to isti taj Kusner (hleba I igara opet zabava za sirotinju) I opet se nece moci videti ni ugovor kao Beograd na Vodi, ni porez ni komunalije nista nece biti placeno… Dobar tekst, nemoj te ga jeftino prodati…