1687420004 expo 2
 1. Gejtsi Bafet su samo dobro zamaskirani dobrotvori. Na svaki dolar koji daju njihovi fondovi zaradjuju dva. Oni prakticno ne poseduju nikakvo bogatstvo jer im je sve u vlasnistvu njihovih dobrotvorhih fondova ali zato zdusno koriste sve beneficije koje mogu da zamaskiraju kroz taj fond. Dovoljno ih je samo upitati cime putuju? Mozda ekonomskom klasom? Ili voze Hondu Civic? Ili zive u kuci od 100 kvadrata?

 2. Nisam siguran da ste u pravu sto se tice Bil Gejca i njegovog silazenja sa pozicije moci. Citao sam vise puta, pa i sa strane Milice iz Gajdobre, da on kontrolise svet iz sive pozadine.

 3. Tajkun je mundijal, nema granice. Sto se tice Srbije,, zna se od kad postaju tajkuni, od Miloseviceve demokratije i velike privatizacije. Stobse tice Ekspa, nisu tajkuni koi rade i grade.

 4. Mnogo smo čudni. I verovatno pelcovani sa pogrešnim vakcinama. Zato se ovako i ponašamo.

 5. Draga profesorka je prilično produhovljeno skenirala karaktere ljudi koji su se dočepali novca na ovaj ili onaj način i koliko su satkani od bede i nemorala. Neko je već napisao da su naši tajkuni isfabrikovani početkom 90 tih, kada su se razni magacioneri, šoferi i probisveti dočepeli pogašenih fabrika i nekretnina nakon Slobodanove privatizacije.

 6. Како је могуће да неко ко је осуђен за плагијат превода уџбеника може да даје било какве савете. Нема никакве разлике међу плагијатора, ако се критикују „њихови“ морају се критиковати и „наши“.

  1. Ne lupetaj površnjakoviću. Pre nego što bilo šta napišeš, dobro se upoznaj sa činjenicama, pa onda izvedi zaključke i piši po portalima. Ono što si naučio na SNS ”akademiji” ne primenjuje se ni na akademiji već služi za prljave dnevne potrebe SNS-a. Nisi slučajno pronašao da je Danica Popović bila student generacije koja je upisala Ekonomski Fakultet 1975/76 godine, da je briljirala na svakom ispitu, da je još kao student parirala profesorima i asistentima na predavanjima. Koliko napisanih knjiga i generacija studenata kojima je bila profesorka i samo je je jedan SNS-ovčić krenuo protiv nje po zadatku, kad je krenula da kaže da je car go.

 7. Odličan tekst. Kombinacija ekonomije i psihologije. Uživala sam citajuci.

  PS. Optužba i “dokaz” plagijata su agresivni Napad zbog razotkrivanja moćnog plagijatora. I naravno, student čiji je rodjak keramicar sa freske je dobio zadatak da izvede napad