radar podcast logo copy
Prva epizoda Radar podkasta sa Stevanom Filipovićem

Gošća Milena Bogavac: Izgubili smo kontrolu nad svojom privatnošću

Izdanje 12
  1. Ukusan sendvič? Je l nije više parizer? Prvi podkast Radara je fenomenalan, ne očekujem ništa manje od ni od ovog

  2. Ti pametno ne bi prepoznao ni da te opali po nosu.. meni su sjajni, čekam sledeću epizodu, nadam se dobrom sagovorniku, Minja je opravdala ulogu prvog gosta.

 1. Minja je fenomenalna, moze da prica i o seriji koju nisam gledala, a da to uopste nije ni vazno. Jer uzivas u samoj njenoj inteligentnoj opservaciji, a da ti nije prvi impuls da moras to da odgledas. Kao kada citas dobro napisanu knjigu, gde ti je sama radnja u drugom planu.

 2. Divni su mi oboje, kao da su mi u kući sedeli i ćaskali. Steva mi je bas šarmantan, Minja uvek predivna, zajedno su pun pogodak. Sva podrška Stevanu u ovom poduhvatu, dobro mu stoji, prirodan i spontan

 3. Pogledao sam seriju i baš kako Stevan kaže, ne osećaš se lepo ni malo. Ovaj razgovor mi svakako pomogao da je bolje doživim, hvala.

 4. Nisam iskreno mnogo ocekivala od Stevana, ali me je razuverio pa da se javno izvinim. Uzivala sam u ovom podkastu.

  1. Hvala. Nisam ni ja očekivao, ipak mi to nije profesija, ali sam se potrudio da imamo normalan, prirodan razgovor, a ne „televizijski“, gde se svi ipak malo foliraju. Nadam se da ćemo biti i bolji u narednim epizodama.

 5. Razgovor je sjajan, u oitanju su vrhunski intelektualci i znalci svog posla. Od desavanja u seriji i analize iste, razgovor se pomera ka sirim drustv situacijama i temama koje su vazne za drustvo, pogotovo mlade. Samo napres Stevane