1. Да се прослави убедљиви пораз западних подгузних мува

  1. Pa Dragane, da li znate ko je doveo americkig ambasadora u skupstinu? Bice da su ti vasi upravo to sto ste rekli, a i vi sa njima.

 2. vi svakako sve to kontra neprihvatate nicije misjenje samo vase i mislite da ste bogom dani e pa niste gradjani vam pokazali gde vam je mesto

 3. Stvarno mislim sram bilo ove naprednjake da slave još jednu pobedu na izborima gde su sve hirove opozicije ispunili. Sram bilo naprednjake što se opozicija raspala. Sram bilo naprednjake što opozicija nije ni pokušala da uđe u neku izbornu kampanju. Sram bilo naprednjake što je dobar deo opozicije autošivinistički i antisrpski nastrojen. Nastavite niz, jel ima još nešto da naprednjaci treba da se stide. Jer ova opozicija je savršena ovakva kakva je nije do nje što su izgubili.

  1. Из поменутих разлога опозиција није победила. Народ им не верује довољно јел не нуде осим пљувања оних других ишта што нас враћа међу свет.

 4. Ovaj Nenad preporučuje da idemo da vidimo kako se održavaju izbori u nekoj zapadnoj zemlji, a ja sam tamo video kako policija prebija narod, a u Srbiji od 2012, to nisam video.

 5. Ovakvi naslovi vise nikome nisu zanimljivi. Ako imate pisite konkretno, a ne polu saljive tekstove bez neke velike poente.

 6. Ako vec kazete da bi izbori trebali da budu borba ideja, onda pomenite da opozicija ni ovoga puta nije dala nikakve ideje. Sami su radili protiv sebe, ali i protiv Srbije, a cela kampanja im se svela na borbu protiv Vucica, a nismo imali prilike da vidimo borbu za nesto.

 7. A šta su građani trebali da urade?! Da glasaju za opoziciju koja nema ni program ni planove i koja bi po svaku cenu da se ugura u fotelje i sve to na račun poštenih građana Srbije?! A ne,ne dok građana odlučuju i biraju uvek će pobeđivati samo najbolji kao što su Vučić i Sns.

 8. Simptomaticno zasto vecina onih koji pisu komentare na tekstove Radara uopste citaju ovakve tekstove? Pomenuti treba da se zadrze na Informeru, jer je to njihov nivo. A mozda i da drze Vucicevu sliku i ljube je svaki dan, umesto da citaju u misle malo svojom glavom.

 9. Ne vide nigde na proslavi onaj Vučkov parizer koji je nudio penzionerima. Šteta baš sam mislio da će da probaju…

 10. Slazem se sa Nenadom,samo mi nije jasno sto se vise ne iseli iz Srbije?
  Pa da zivi ko normalan svet…
  Ili ti nije bas tako lose u Srbiji?

 11. Ta naprednjaka odnosno srpska vladajuća krimogena klika i hobotnica kriminala, rasprodaje drzavnih resursa, zaduživanja , nasilnog otimanja radnih mesta i plata ljudima, kreatori socijalne bede i lažnih iskaza o „brizi za gradjane“ i „zaštiti gradjanina“, izvor je socijalne i ekonomske propasti drzave i drustva. Izvor je privrednog kriminala, bezvlasca, unistenja gradjana i porodica. To nije samo sramni AV prljavi rezim, to je in crimen rezim raspada i korupcije.

 12. Šta je ovo u komentarima? Jel realno da su ovi botovi ovako azurni🤣 ajooj nek su zivi i zdravi ali cekam dan kad cemo vas vijati po ulicama… opet😎

 13. Čerčil, ljubitelj mačaka, je 1939, na vest da je Sijam promenio ime u Tajland, rešio da će se Vlada i dalje toj državi u komunikaciji obraćati starim i imenom. Koji je razlog, pitali su ga. Lakonski odgovor je bio: pa neću ja sada zbog toga da moje sijamske mačke zovem tajlandske mačke. Uvredljivo, nema šta. Tako se i sada neki moji prijatelji uvreda kada ih u razgovoru (nepromišljeno) nazovem Bosancima. Ja sa Srbin iz Bosne! ponosito mi promrmljaju. Tako bi, političko korektno, bosanske glasove trebalo nazvati „srboizbosneanskim“!