1718823795 vucic02
Senator sumnja na korupciju u firmi Džareda Kušnera

Amerikanci ispituju ulogu Vlade Srbije u poslovima Trampovog zeta

  1. E tako to radi ozbiljna država poput Amerike.Ako bog da po dobijanju traženog izveštaja,u slučaju da bude javno objavljen,
    počeće da se odmotava klupko
    prljavih poslova sa „vladom* Srbije.Eto nama nove zanimacije
    pored ove o litijumu i KiM.
    Pa ko izdrži.

  2. Srbija je mnogima trn u oku ali se ne damo! Podrška za predsednika koji se bori za našu zemlju i naš narod!

    1. Ti Marko ili si prirodno glup ili se ne razumeš u materiju, a ipak komentarišeš. Sva pokrenuta pitanja od strane senatora u vezi projekata u Srbiji, trebalo je da budu budu rasčišćena u Srbiji pre nego se ušlo u bilo kakve pregovore. Da li ti uopšte shvataš koliki potencijalni skandal stoji iza ovoga? Toliko veliki da tvoj predsednik Vučić može da bude izbrisan kao gumicom. Ni litijum mu neće pomoći. U normalnim zemljama postoji regulativa, koja je u Srbiji zatrta. Korupcija je svugde u svetu po lupom, dok je u Srbiji i još nekolicini veselih zemalja nebitna.

    2. Nadam se da ces izaci imenom i prezimenom kad sve ovo prodje,a hoce,pa da lepo objasnis zasto si ovo radio.I kolika je ta podrska koju pokazujes.Da nam objasnis u kijoj smo mi zabludi.

  3. Jel ima šanse neko da uradi komparativnu analizu, koliko je komunistima bilo potrebno da obnove Beograd posle Drugog svetskog rata i koliko je nama bilo potrebno da uklonimo ruševine iz epicentra grada nakon bombardovanja 90ih.

    1. То нису само „рушевине“ већ споменик. Знате ви то добро само се правите луди а правите народ лудим.

  4. Видите, са једне стране иде гас од браће РУса. Са друге стране радимо бизнис дилове, не са Американцима, већ са породицом будућег председника САД. Ако се ово не зове лобирање, ја не знам онда шта је. И уместо пљувачине, треба да устанете и тапшете.

    1. Тако смо и „лобирали“ са Хитлером и Стаљином истовремено а „паметњаковићи“?
      Једино што смо добили од тог шуровања је Титина диктатура а данас једино што народ добија јесте Оскарова диктатура и да гледа како мажњава профит банде око њега.
      ПС
      Мора да се осећате нелагодно чим сте оволико закокодакали.

    1. Zaista? Nismo nešto primetili. Mora da živimo u različitim državama i sa različitim vladama.

  5. Uloga Vlade Srbije u poslovima Džareda Kušnera može biti povezana sa ekonomskim i političkim odnosima između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, posebno u kontekstu investicija i projekata koji se tiču razvoja infrastrukture ili drugih oblasti.

    1. Evo ga jedan iz akademije mladih, tj shoppin centra pretvorenog u call centar napredne sekte. Isto lupanje, prazne fraze, brze, bolje, jace. Ponavljaci bas kao i cela sekta.

  6. Ovo je nalik odnosu Kušnera i Ivanke. Slovenski I indoevropski koreni srpske epike se osećaju u punoj snazi dok se čita spisak svih pojedinaca i entiteta koji sarađuju sa Afinitijem

    1. Da, Srbija je idealno mesto za izrabljivanje uz određene nadoknade predcedniku i vladi. I tebi je to u redu, mučeniče koji zarađuješ crkavicu botovanjem. Da li si se ikad upitao zašto ti nemaš mogućnost da zaradiš pošteno?

  7. Taman posla. „Nazadnjaci“ i korupcija u istoj rečenici???
    Pa gde njih u „poštenje“ da dirnete?
    Oni sve rade isključivo za „narod“ i za „našu decu“.

  8. Sudeći po komentarima, veliki broj pratioca, pinka, hepija, informera,… (namerno malim slovima), pročita i Radar. Šteta što ne kapiraju pročitano.

  9. Neka vrsta korupcije jeste…,
    ali više kao zalog za budućnost!

    Cilja se na dolazak Trampa na vlast i Kušner bi trebao biti spona između Srbije i Trampa.

    Tačnije…,Tramp bi trebao biti ta zadnja karta Srbije u vezi Kosova.
    Lično mislim da su šanse Srbije minimalne…,ali sačekamo budućnost!

  10. Srpska Vlada i korupcija? Ma, ajte, molim Vas … neće to naši …. ! Mislim, neće maca slaninu …

  11. Zanimljiv tekst, i hvala Vam, mada pravu istinu oko svih tih dilova ko zna kad ćemo i da li ćemo saznati.
    Inače Trampov zet uživa i peva staru srpsku pesmicu : svašta, svašta, ne voli me tašta, al me voli tast njemu svaka čast 🙂

  12. U planu je gradnja još jednog „arhitektonskog“ monstruma u centru Beograda. Na šta to liči i kome je to lepo? Pored svega što smo izgubili pogubili smo se i u osećanju mere i ukusa.

  13. Presedan da ambasador daje podršku = meša se u vlast, a ćuti kod pokradenih izbora.

  14. Простачки покушај подмићивања је очигледан. Да имају мозга радили би далеко суптилније и не би боли прст у око и америчкој дубокој држави и народу у Србији истовремено. Откриће да кредит који Вучић има издајом Косова није без дна и да га то неће спасити истраге о очигледној корупцији.

  15. Neka se senator pozabavi Hanter Bajdenom prvo, pa kad njega istresu iz gaca sta je radio zadnjih 15 good dina i kako su preko Dzoa Bajdena prali pare preko 20 shell firmi a za koje nemaju nikakav biznis koji je u ponudu, onda pogledati sve ostale.

    Dzared Kusner je biznismen i radi sam o scom grosu … Korupcije tu nema iz prostog razloga jer se zna sta taj covek nudi, i kakav je dogovor…

    Hanter Bajden osim toga sto mije otac VP pa onda kasnije predsednik, nista nije imao da ponudu. Obican narkoman koji je na neki cudan nacin dobio diplomu advokata pa kao on nesto zna…

  16. Hvala senatoru na pokretanju ove teme, ali se nadam da ćemo imati priliku da čitamo i ishod.
    Mala smo zemlja ali duboku ukopana u manufetluke svake vrste.