stadion foto ssp 3
Nastavlja se petogodišnja rašomonijada sa gradskim stadionom u Kragujevcu

Obećali novi, a krpe starog „Čika Daču“

Izdanje 31
  1. Novi Čika Dača se pravi zadnjih 30 godina,nešto slično kao što Srbija ulazi u evropsku uniju.
    Znači nikad!

  2. Не прави се то од Лего коцкица.Биће али не преко ноћи.Твоји то нису могли када су били на власти.А пошто више никада неће бити ови ће то сигурно направити.

  3. Uvatili ste se Vucicevih reci pa ne pustate, bolje da ste se uvatili za nesto drugo.Sto godina nista se nije radilo na stadionu Cika Dace pa vam zasmetalo sto se obnavlja deo stadiona kao da ce to da nestane onog trenutka kad se napravibnovi stadion.Pa ostace gradu sve sto se uradi na svim sportskim terenima, budite zahvalni sto se i ovo radi, dusebruznici (kao uvek).

  4. стара баба, ставила црвени кармин(седишта),качкет( вип ложа) наочаре(рефлекторе) где им није место ико зна колико се ту уградио да би се ‘стадон по стандарду уефа урадио

  5. Običan čitalac bi po ovome zaključio da je Nova SS glavni zagovornik izgradnje novih fud.objekata ili zapravo nije…izveštavanje vašeg medija sve više podseća na onu čuvenu repliku iz filma Balkan express…pa odlučite se jednom gospodo da li ste ili niste,hoćete ili nećete…mada zapravo svi znamo šta je cilj ovakvog „novinarstva“

  6. Sraman tekst s obzirom da se konačno nešto i radi, za razliku od vremena kada su žutaći bili na vlasti

  7. Koliko i na ovom portalu zaludnih SNS botova! I budale i pijani vide da je sve oko stadiona, zelene pijace, severne obilaznice zamajavanje glupog i lakovernog naroda, za vreme kojeg se oni na vlasti enormno bogate u korupciju svetskih razmera. Ili ipak nisu zaludni, već odrađuju za sendvič.

  8. Lupate gluposti iz daljine…dodjite i uverite se na licu mesta sta se radi ma stadionu…serete samo koliko da bi nesto pljuvali

  9. Kakve poslanike i odbornike Kragujevcani biraju jedva da su zaslužili kanap za preskakanje i lopticu skočila.

  10. Боже, био сам неколико пута у Крагујевцу, тако ружан и безличан град. Да им бар направе нешто ново, стадион, било шта ..

  11. Nedeljno barem jednom svrstim, pogledam i po nekad snimim radove na stadionu. Da sada ne nabrajam šta se dešava, objasnio je autor teksta. Tačno je da će stubovi za osvetljenje stadiona biti ispred publike i tačno je da se neće videti ako ste izabrali sedište iza njih.

    A niko se ne pita „kome treba novi stadion?“ Pa ovaj stadion ne pamti više kada je zadnji put bio pun gledalaca. Zar u Srbiji nema ni jednog normalnog politikanta pa da „izgugluje“ malo i vidi kako može jedan ovakav stadion da se modernizuje.

    Novi stadion je čista pljačka ovog ludog naroda.