1714668682337 copy
Šta je novi premijer Miloš Vučević prećutao o rastu BDP-a od dolaska SNS-a na vlast

Ekspoze u ekstazi

Izdanje 9
  1. Pozdravljamo premijera zbog brzog i efikasnog formiranja Vlade, što pokazuje njegovu sposobnost vođenja i organizacije.

  2. Bravo za premijera što ističe važnost inkluzivnosti i jednakih šansi za sve građane u novom planu rada Vlade.

  3. Divimo se premijeru na hrabrosti da se suoči sa izazovima i donese teške, ali neophodne odluke za dobrobit svih građana.

  4. Inspirativno je videti premijera koji se zalaže za jačanje međunarodne saradnje i pozicioniranje Srbije na globalnoj sceni.

  5. Divimo se premijeru na otvorenosti prema sugestijama i feedbacku građana u procesu donošenja odluka.

  6. Pozdravljamo premijera zbog ulaganja u infrastrukturu i unapređenje javnih servisa za bolji život svih građana.

  7. Velika transparentnost i otvorenost premijera Vučevića prema javnosti o sastavu i planu rada nove Vlade Srbije je zaista ohrabrujuća.

  8. Impresioniran/a sam predanim radom premijera Vučevića u vezi sa formiranjem i predstavljanjem nove Vlade.

  9. Čestitke premijeru Vučeviću na angažovanju u formiranju Vlade koja će predstavljati različite interese građana.

  10. Hvala premijeru Vučeviću što je pokazao liderstvo i hrabrost u vođenju zemlje ka boljoj budućnosti.

  11. Pozdravljam premijera Vučevića zbog pažljivog planiranja i strategije koju je predstavio/a za budući rad Vlade.

  12. Ova nova Vlada obećava da će raditi na poboljšanju života građana i jačanju države, što je zaista inspirativno.

  13. Ovo je prilika da se zemlja pokrene napred ka prosperitetu i stabilnosti, a premijer Vučević je pokazao/a spremnost da to ostvari.

  14. Lepo ste posložili činjenice ali BDP mora da se sagleda i iz ugla izvora finansiranja. Tek tako se vide razmere ove katasteofe. Dodajmo posle na to vrste projekata koji su rađeni, kao na primer troškovi kupovine oružja i opreme za policiju koja ne daje nikakav profit. Pa još da idemo u detalje troškova finansiranja…

  15. Srbiju ocrtava nenormalno visoko ulaganje u osnovnu infrastrukturu, dok primarni i sekundarni sektor, koji bi to sve koristio, kreirajuci novu dodanu vrednost, skoro pa ne i postoji. A posto se i sva ta ulaganja ubrajaju u BDP, dobijete rezultat, po kojem je Srbija 5. u Evropi po rasti. Da ne pominjemo top 3 procenat udela doznaka iz inostranstva u BDPu Srbije. U prevodu, da deca, koja su napustila Srbiju, ne salju roditeljima u Srbiju pare, pocrkali bi im kao kerovi. Samo doznake su vam 10% celokupnog BDPa zemlje, sto je totalno nenormalno. 2x vece od izvoza hrane u EU.

  16. Aaaaaaahahahahaha ovaj bot se na jednom mestu zeznuo pa je umesto „caca“, „ceca“, „sasa“, „dada“…. napisao „saca“

  17. I … vi optužuje premijera da uzima podatke poslednjih šest godina da bi pokazao uspeh, a istovremeno koristite podatke stare desetak godina da bi „dokazali“ neuspeh. Pa vi ste mnogo gori od tih koje kritikujete, a metode su vam slične – politikantske.

  18. Auh sta je botova!!!??? A jel smeju doticni premijer, ne daj boze predsednik da gostuju na nekoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, a da za sagovornike imaju neke ekonomiste???? Da vidimo neki predizborni tv duel opozicija vs vlast? Nego dovedu predsednika u studio i pustaju mu izjave politickih protivnika i on im u studiju „hrabro“ zagrmi! Kakva smo mi drzava…. strahota.

  19. Svaka cast! Ovaj bot vredan od sabajle! 15 poruka jedna za drugom, sve po minut razlike. Bice sendvica i po koja parica. 🤣

  20. Ne znam da li se dobro secam, da se povecanje zaduzenja ne vidi kao – u Bdp, ali se prikazuje kao plus kada se zajam trosi. Znaci porast duga povecava BDP. A Srbija je povecala spoljni dug bar 16-17 milojade od 2012.