klinicki centar kragujevac Foto aleksandra petrovic nova rs 3 copy
Rekonstrukcija i izgradnja Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu

Zidanje novog Skadra na Bojani

Izdanje 27
  1. Oni nisu sposobni jednu sutibusku stanicu u Bgd da urade 7-8god,a ke klinicki centar za 30 meseci! Ali klinicki ne donosi pare a stadioni donose(to oni misle)!

  2. hvala bogu da se zdravstveni centri obnavljaju i grade i gradice se dok ste vi bili svi smo morali da kupujemo lekove i materijal da bi se lecili u bolnicama

    1. Botino mora se zaradi sendvic.covece ,lecice se neko Tvoj u ovom i ovakvom zdravstvu ..truju te unistavaju..pusti tu crkavicu za koju mora da pises ove gluposti nestaces puzeci..

  3. I sve te informacije vam daje covek koji je, zbog malverzacija, nepotizma i korupcije, osudjen na 3 godine robije! Da…., govorim o Nebojsi Arsenijevic. Ako mi ne verujete proverite u Visem sudu za borbu protiv korupcije u Kraljevu. Ima i nekoliko presuda od strane Agencije za borbu protiv korupcije… i to mozete da proverite na sajtu Agencije.
    Cestitke novinaru za dobar izbor sagovornika.

    1. Da,on je žrtveno jagnje,jer se zamerio sadašnjoj ministarki i vecitoj Slavici Djukic,a šta je sa njenim malverzacijama???,sve lopine do lopine,a o zdravlju ljudi,više niko i ne brine,narod umire po bolnicama,od sepse u 21 veku,zamislite???važno da je sada Ružić,zamenik gradonacelnika,otvorio modernu i privatnu kliniku u Kragujevcu, pa sto se čudite sta kaze Arsenijevic???zna lopina,sta lopine rade i kako se ugrađuju u svaki posao,bivši ozlojedjeni radikal!!!u KBC,više niko i ne radi,svi odoše u privatne klinike,a školovani i pravi lekari u penzije ili inostranstvu,,,

    2. Tačno! Ovaj novinar je neviđeni fan N. Arsenijevića! Čovek piše tekstove da bi mu on bio sagovornik 😃 A ovaj, lutka upisana, inače!

    1. E pa dodji u Kg i leči se ovde ! To ti želim. Botino jedna. Vidis da ne valja nista i za sendvic i parizer truje ovde po mrezama.

  4. Šta god je Vučić obećao on je to i ispunio. Polako, gde brzate? Koliko je samo novih bolnica obnovljeno, pa i klinički će doći na red. Inače ko li vam piše tekstove, toliko su dugački da dok stigne se do kraja teksta prođe večnost.

  5. KCKragujevac gradi sejos od 2002,otac mi je bio jos ziv,pocela izgradnja Neurologije ,sve je pokradeno samo zidovi ostali….vladoSrbije.

  6. Obećao. predsednik. kad. je. dolazio. na. poljanu. iznad. stadiona Na. vojnu. smotru. Za. Vidovdan. počinje. izgradnja. bolnice. a. ovde. cese. izgradi. najlepši. stadion. Ovaj. deo. ce. biti. .najlepsi. u. gradu. Nije. reko. koje. godine. za. vidovdan. Sad. kazu. dace. dase. gradi. u. selu. Korman. Zašto. i. u. Beogradu. nagrade. stadione. po. selima. Neznam. koliko. ce. publike. ici. u. u. Korman. Bruka.

  7. Savesna vlast koja radi u interesu narod mozda i zakasni sa nekim projektom. Gde ste bili da kritikujete „zute“ koji nisu ni razmisljali o razvoju i unapredjenju zdravstvenog sistema Srbije. Za njihovog vakat odneseno je sve sto je moglo da se ukrade i odnese. Za vreme Djilasa UKC Kragujevac nije ni pominjan, a po ciframa ispada da bi odavno bio uradjen da je Djilas ukrao samo 10% manje od ukradenih 619 miliona evra.

  8. Katastofalne stvari se rade, a to samo moze u Kragujevcu.
    Nekada grad koji je mnogo dao, danas ga ne pominju ni u vrememskoj prognozi.
    Cetvrti grad u Srbiji postao je sprdnja vlasti i opozicije. Upitajte se ZASTO.

  9. Ljubitelj Verka,Bore Radica( njihov kurir i raznosac saopstenja)a potom Dinkica,pise o necemu ,zasta nema pojma,ali osvedo eni lazov i spin majstor Z.Radovano ic.Zar je toliko nisko pao Radar,nekadasnji NIN?!Znaju Kragujevcani ovog „novinara“, njegovu „strucnost“ i stranacku ostrscenos.

  10. To je isto AV ’22obećao i u Užicu u krugu bolnice pred svim zaposlenim.Obećao je da će napuniti bolnice neophodnim aparatima za dijagnostiku i lečenje,pa taj isti KBC KG nema laserski uređaj za rešavanje urinarnih problama bolesnika kao i sve bolnice od Užica do Pirota osim Niša gde je skoro popravljen a aparat ne košta ni 200 000 evra a pare se bacaju na druge stvari u milionima.

  11. Lopovlukom se neće stići daleko. Izgleda kao da državne institucije služe samo ministarstvu za ugradnju i lokalnim partijakim šerifima kao izvor bogaćenja.

  12. A kad bude napravio, onda ce te da pisete sta ce nam klinicki i sva ta moderna tehnika kad nema doktora da sve to pokriju.