1. Verujemo drzavi, jer niko ne bi dozvolio da bude ugrozeno zdravlje ljudi i zagadjenje zivotne sredine

  2. Evo uzleću SNS botovi sa svojim prozaičnim, besmislenim, tupavim uniformnim komentarima.
    Nikako da shvate da čitaoci Radara ne trzaju na njihovo trabunjanje.
    Samo neka pogledaju fotografije na internetu šta ostaje posle Rio Tinto rudarenja po planeti.
    Ostaje pustoš.

    1. ТАКО ЈЕ, САМО ЗАВРШИ РЕЧЕНИЦУ, ВОДЕ ЈЕ НА ПУТУ БЕЗ ПОВРАТКА, ПРАВО У ДЕВЕТИ КРУГ ПАКЛА. ТРЕНУТНО СМО У ОСМОМ.

    1. Naravno, on vam je rekao da ste svi radikali, na botove nije ni mislio, ništa, nule bez broja ispred sebe.
      A oni, nule su to nagradile ovacijama, svesni svoje beznačajnosti i ništavnosti.

  3. Poreske olakšice koje Rio Tinto uživa su opravdane s obzirom na obim investicija i dugoročne benefite koje projekat donosi. Ulaganje u ekološku efikasnost i novu tehnologiju zahteva podršku na svim nivoima.

  4. Rio Tinto igra ključnu ulogu u transformaciji srpske rudarske industrije ka održivijim i ekološki prihvatljivijim metodama.

  5. Podrška Rio Tintu je investicija u našu budućnost, omogućavajući Srbiji da iskoristi svoje resurse na način koji poštuje prirodu i pruža nove ekonomske mogućnosti.

  6. Srbija ima jedinstvenu priliku da kroz saradnju s Rio Tintom izgradi svoje mesto u svetu održivih tehnologija i čiste energije, što projekt Jadar svakako obećava.

  7. Rio Tinto je kroz projekt Jadar pokazao da je moguće spojiti industrijski razvoj sa očuvanjem prirodnih resursa, što postavlja novi standard u industriji.

  8. Rio Tinto svojim delovanjem u Srbiji pokazuje kako se globalni giganti mogu efikasno integrisati u lokalne ekonomije, doprinoseći njihovom razvoju na održiv način.

  9. Rio Tinto kroz svoje delovanje dokazuje da su velike korporacije sposobne da vode računa o ekološkim i socijalnim aspektima svojih projekata.

  10. Podrška Rio Tintu u projektu Jadar ne samo da jača našu ekonomiju, već i šalje pozitivan signal investitorima o stabilnom i predvidivom poslovnom okruženju u Srbiji.

  11. Rio Tinto, kroz svoje delovanje u projektu Jadar, dokazuje da su velike multinacionalne kompanije sposobne za održiv razvoj i pozitivan uticaj na lokalne zajednice.

  12. Projekat Jadar je dokaz da Srbija može biti na čelu ekološke revolucije, koristeći svoje prirodne resurse na način koji je održiv i koristan za buduće generacije.

  13. Rio Tinto, sa svojim projektom Jadar, pruža primer kako globalne kompanije mogu doprineti lokalnoj ekonomiji bez velikih ekoloških kompromisa.

  14. Projekat Jadar može biti ključan u razvoju novih industrijskih grana u Srbiji, podstičući ekonomsku diverzifikaciju i tehnološki napredak.

  15. 5:0 zavBriselski sporazum -a šta bi od tog vizionarskog plana SNS,,tako će biti i sa Litijumom i Bakrom

  16. шта је бре ово ? зашто дозвољавате парадирање медиокритета који су спремни да због две црвене продају члана породице. ја сам свим срцем за демократију и слободу говора , али превише демократије доноси анархију а код разуларених снс медиокритета представља бал монструозних вампира. читајући коментаре , једва сам се суздржао да не повратим на јавном месту. пих, понекад се постидим што сам србин.

  17. Ovi komentari su radikalski i riotintovski glupavi.
    Kakva simbioza, 30+ komentara i sve ih je pisala ista, neoriginalna i nemaštovita ruka.
    Ili dve takve ruke.
    Svejedno.