FSS VANREDNA SKUPSTINA 41 copy
Radar otkriva: Slaviša Kokeza prodaje i „poklanja“ svu imovinu koja se vodi na njega

„Srećni milioner“ u Srbiji ostavio samo poreske dugove

Izdanje 29
  1. Urednice,ispred „ili“ ne ide zapeta…A o ovom lopovu trebalo je mnogo ranije da se piše…Sad možete do sutra…

  2. Samo jedna u nizu vulgarnih sprdačina kojima nas zamajava AV i njegove „institucije sistema“ !!!

  3. Samo pratiti trag novca. Obavestiti Interpol i Amere da je poreklo istog od lopovluka i stvar će biti rešena. A u Titovo vreme OZNA je znala kako se sa takvima raščisti stvar.

  4. Kako je uspeo, da rasproda glavni deo ogromne imovine, iznese 640 miliona eura, u vreme kada su svi u Srbiji znali za optužbe za utaju poreza i ugrožavanje bezbednosti predsednika?
    Vidimo da se na spiskovima sumnjivih nalaze omladinski aktivisti i opozicioni političari, a kriminalci se slobodno kreću.

    1. Đilas je u Srbiji, dostupan tužilaštvu, a ovaj sitni švecer cigareta je utekao iz zemlje jer mu savest nije čista. Ako ga braniš jer ste prijatelji ili familija, mogu da razumem, ali ako ga podržavaš zato što je u SNSu onda imaš ozbiljan problem. Ja ni svoju rođenu decu ne branim kad nisu u pravu, ali vi delujete kao kriminalna sekta koja svojim članovima toleriše svakakva nepočinstva samo zato što imaju člansku kartu.

  5. Kokeza zaradio 600 miliona preko carine i tadašnjeg direktora Miloša Tomića, a isti taj direktor umesto da je u zatvoru, sada je specijalni savetnik u trans gasu. Znači Srbija obećana zemlja za lopove!

  6. Koliko je napredna stranka inkasirala u svoje džepove,trpao je on i sebi i sns u njedra-koliko su hteli-i sad ćao,ode sa parama-naravno i dalje će da finansira sns.

  7. И шта Вучић има стим Верује људима ,или је требао да га прати Није реално Ту је тужилаштво .а не Вучић

  8. Vučić ne zna i nije bio upućen u mutne radnje Kokeze kog je on postavio na sve bitne funkcije! Da li ima nekog u Republici Srbiji da poveruje Aleksandru Vučiću u tvrdnje koje javno iznosi u vezi Slaviše Kokeze? Koliko samo laži i obmane. Sve ih treba ćorkirati a imovinu oduzeti svim članovima SNS družine koji nemaju način da opravdaju bogaćenje preko računa banaka.

    1. Svi koji imaju koristi od Vučića i SNS -a mu veruju i kunu se u njega.Sve što je iole vredelo u Srbiji odavno je otišlo preko.

    2. To prvo da kazes za Djilasa pa tek onda za druge i tako ste svi providni sto se tice optuzbi prvo Kokezu postavlja sns na funkciju a onda Kokeza priprema atentat na predsednika o cemu se ovde radi i ako hocete da kazete nesto kazite da ima rezona a ne slepa mrznja i neznate sta pricate kakve veze ima Kokeza sa sns on ima veze sa Belivukom i bunkerom koji su osnovali zna se gde ko je sve to raskrinkao to neznate zato pisete tek da vas ima???????

  9. Mi smrtnici moramo sve da platimo! Jer nemamo da ih podmitimo! Kao i struju hocu da platim a ne dibijam racune! Mars djujele!

  10. Вране и голубови око Андрићевог венца препричавају у тренутцима доколице да је Оскар послао поруку Кокези са захтевом да врати паре. Кокеза му је одговорио да је од неке своте од милијарду еура пола дао неком момку кога знају као први рекет Србије, а зове се Андреј. Од тада, Оскар више није контактирао Кокезу, а тужилаштво се ућутало.

  11. Ne nadajte se. Katastar ne skida po automatizmu posle pravosnaznog resenja primedbu o postojanju zahteva o kome je odluceno vec obicno stranka-novi vlasnik to trazi kad shvati da postoji smetnja.

  12. Nesto se ne sećamo da je počeo sa trafikama, koliko građani Beograda znaju a i momci i devojke iz grada Kokeza je držao restoran ‘Kontakt’ i to još od vašeg vremena kada su žuti bili na vlasti. Boris Tadić predsednik a ‘Kontakt’ radio savršeno, pogotovu za vreme doručka jer se iz grada islo na doručak.

  13. Zemljo,otvori se … Šta drugo prokomentarisati na ovaj bezobrazluk i bahatost ljudsku?! Jadno.Žalosno.

  14. Tako ce mnogi od njih uraditi samo ce pobeci tamo gde su napunili racune i uzivaaatiiii uzivaATI I ONDA CE NEKI LJUDI VALJDA SHVATITI

  15. Kad Radar pise oni i kajmak stave i Sns na vrhu ha ha napisite jednom o humanosti Djilasa Solaka i ostalih tajkuna koji imaju firme mebrojano novca firmi nekretnina a o Sns- u pisite bar ono sto se vidi i sto funkcionise u Srbiji imate li malo od onoga sto se zove kodeks novinarstva ili vas rdja izjeda teska pojava!!!!

  16. Kokeza je u SAD,u Majamiju.Zida apartmane.Čerka bliske
    rođake moje supruge živi u Majamiju.I od nje smo čuli.Evo
    u subotu se vidimo s njom,na svadbi,pa ću vam preneti
    njena najnovija saznanja.Tu je već 10 dana,pa nam je rekla da Kokeza zida,ne toliko za prodaku,nego da ima gde da
    pobegne vrh SNS i SPS.

    1. Можда ће побећи врх клана Муслију, пардон Оскар. Али. наћи ће их новоформиране специјалне службе државе Србије и привести правди.

  17. „Od tada(Kokeza) do danas“ – to bi bio film strave i užasa o FUDBALSKOM SAVEZU SRBIJE, DRŽAVNOM PROJEKTU ZVEZDA, RUŠENJU PARTIZANA.
    Analiza i povlačenje adekvatnih poteza i donošenja dobrih odluka(kazne korupcionašima i kriminalcima)
    značilo bi kapitalnu dobit za Srbiju i njenu afirmaciju u svetu.
    i afirmaciju

  18. Od Kokeze, preko Džajića, Terzića,do Stojkovića – kilometarski repovi!
    Zbog toga se zna šta je ZVEZDA, šta je PARTIZAN u ovom trenutku.
    Ništa to ne valja za FSS i Državu Srbiju!
    Sada neka nadležni te strahote razreše!