dubona reportaza foto filip kraincanic nova rs 29 copy
Firma čiji je vlasnik predsednik Opštine Grocka ojadila hiljadu voćara

Pljačka, a sve po zakonu

Izdanje 5
  1. Ali patriJote i ostali prvosrbijanci ce i dalje tvrditi da SRB ne sme u tu zlu EU. A EU je jedini spas bio za srpskog seljaka. Koji bi mogao kao u vreme YU, da sve proda kupcima koji bi mu ili dosli na vrata, ili sam da odveze do naprimer Ljubljane i sve tamo proda. Bez posrednika, za bolju cenu i sve za gotovinu, naravno. A posto u SRB sve ide preko (najlakomnijih) posrednika, seljaku nije ostalo nista, i selo je ostalo pusto.

  2. Kad je u Jugoslavijidavano poljiprivrednicima kao danas? Te po ovci, te kozi, te kravi, te po hektaru itd. Ja bi sva ta davanja ukinuo. Nek radi kome se isplati, a kome se ne isplati nek proda. Zasto se onda i na radnika ne daje subvencija radniku, ha, ha, ha ???

    1. Hahahahaha?? Po tvoj (ne)logici treba skoro cela hrana sveta da dolazi iz Afrike i Azije, jer je tamo proizodnja najjeftinija? Jos uporedjujes trziste skoro pa komplet zatvorenog tipa sa danasnjim?

  3. Како је победио снс ако је лоповима први на листи.Ви из Гроцке сте МАЗОХИСТИ….

  4. Uništio je Pdm mnogo i konkurentskih firmi preko 500 uvodeći uredbu o izvozu voća u Rusiju iz 2017 preko svojih veza. Gde uslov bio da firma koja izvozi mora imati hladnjaču od 500 tona. Sve u cilju sprečavanja reeksporta Poljske jabuke u Rusiju a upravo je Pdm bio šampion u tome što jeste jeste prvo mestoPa su uzimali i hladnjače na svim terenima samo da bi smanjili konkurenciju. Tornadošped u Subotici nije im dao hladnjaču Primu od 2000 tona u Subotici pa su mu namestili igru pa je završio na Klisi 6 meseci i uništili mu firmu a Vilmoša Fogaša direktora Prime koji je podržavao Tornadošped ojadili preko kriminalac oteli mu kuću i hladnjaču a firmi Pudarfrukt oteli hladnjaču u Bački Vinogradima ugovor na ugovor ukrali viljuškara i druge stvari u iznosu od 10000 eur pa nakon dve godine i ono što je bilo pod zapisnik još 10000 eur samo. Čovek je podnosio i krivične prijave protiv Marka i Pante pisao Vučiću al je slučaj zataškan u Tužilaštvu u Subotici Sve po Zakonu. Ojadili su proizvod jače i po Subotici Slankamenu po svim regionima nazdravlje im bilo.

  5. Još 2018 sam video kakva su oni banda,do tada još nisam bio 100% siguran ali sam se vrlo brzo uverio i rešio da sa njima nemam nikakvih dodirnih tačaka.

  6. Sramota treba sve da mu uzmi i namire proizvodjace , i ja imam slucnu situaciju sa Koteksom vlasnik Goran Perencevic koga stiti neko a duguje milione izvodjacima i niko mu nista ne moze. Treba motku u ruke i naplatiti svako svoje. Drzava stiti takve lopove .

    1. Uppr je modus da se opljackaju dobavljaci i posteni proizvodjaci navodno prikazuje se velika imovina,zalihe a sve je fiktiva naravno privredni sud to podrzi i tako se olos izvlaci bez sankcija.Sve si u pravu sremac za to sto si naveo!

  7. Moze li vasa redakcija da se pozabavi i izvoznicima malina.Konkretno otkupljivacima u zapadnoj Srbiji

  8. Meni novinar koji je ovo pisao nije jasan. Da li ste čuli za istraživačko novinarstvo? Ili pišete onako da bi nešto objavili?
    Zašto ne objavite ko je snajka ove porodice i gde joj majka radi?

  9. Fb grupa ms.grocanske vesti je o ovome pisala pre 7-8 meseci,o biracima iz Kovina dva dana pre izbora,sada otvaraju afere u sportskom savezu ali svi se od tz.opozije prave mrtvi.Doduse ako se nisu menjali u poslednjih 6 meseci i bolje da se prave mrtvi.Manja steta

  10. Prvo i osnovno naravoučenije: Da bi neko postao u Srbiji od poicije, tužilaštva ili i sudstva nedodiriv, veoma uspešan lopov i pljačkaš, mora obavezno da postane član SNS-a. Po mogućnosti i bar malo uspešan političar- u najmanju ruku predsednik neke i ruralne opštine. Znači, kako te ljude nerod sve češće naziva -mora da postane esenesesovac! I eto gomile opljačkanih para, stotine ojađenih koji kukaju za svojim novcem -i nikome ništa. Lopov sit, pare na broju a oštećeni? Koga, bre, u Srbiji briga za oštećene- važno je da partija cveta i da se svaki izbori na bilo koji način pa makar i pljačkom i prevarama DOBIJU!

  11. Gledao sam jedan dokumenta i film o proizvodjaču iz Eu koga je banka ojadila i stalno je istovarao djubre govna na vrata banke i plaćao i kazne novine pisale al na kraju je pobedio banku isplatili su ga. Možda bi to pomoglo i ovim proizvodjačima svaki ima osočaru traktor pa lepo napune iz septičke pa u njegovo dvorište firmu vrate mu govna za govna što im priredio pa sve tako dok ih ne isplati. Sigurno će tako da pobede.

  12. Ovoliko prevara, otimanja i uništavanje sopstvenih građana , i to sve upakovano u zakonske okvire, ne postoji nigde na celoj zemaljskoj kugli.