nikola petrovic foto vesna lalic 4
Radar otkriva - Nikola Petrović osnovao novu avio-kompaniju

Nebo je granica

Izdanje 28
  1. znači, imaćemo čime da pobegnemo iz Srbije, kada popadamo s vlasti. Pare ne moramo da nosimo, pošto su na računima ofšor kompanija.

    1. Zato što Đilas nije na vlasti…
      Ti stvarno misliš da Đilas ne saradjuje sa AV, oni su čoveče u dilu

  2. Ovaj tajkunski mediji samo blati i izmišlja afere, nije im palo na pamet da provere bar jednu činjenicu pre pisanja.

  3. Pisanje tajkunskih medija se svelo na blaćenje i vređanje. U ovom tekstu se spominju samo neke polu isitne i izmišljotine koje nemaju veze sa bilo čim.

  4. Izgleda da je ovaj tekst pogodio metu, čim botovi tako panično reaguju.
    Opet se pokazuje da Srbija nije država, već partijski plen, u kome nekolicina upravlja životima njenih stanovnika.
    Njima je u interesu da zaglupe sve stanovnike, kako ne bi razmišljali o njihovim nedelima.

    1. Саша, Зоране, Мирко, Никола, Марко, Дарко, Дејане, Милане и остали ботови kaže:

      Ово што следи је истина, па макар слично писао и прозападни медиј као што је Радар.
      Господин Петровић – Кум је интелигентан и способан, али за следеће: За време док је био директор (није имао, а нема је ни сада, диплому државног факултета, али је кум) ЕМС-а, смањио је плате електроинжењерима који раде веома одговоран и стручан посао у „Контролној соби“, даноноћно контролишући и чувајући енергетску сигурност система, као изузетно образованим, стручним, искусним и одговорним стручњацима. Наравно, са таквим особинама они су потпуна супротност назадњачким кадровима. Назадњаци, на челу са кумом, би их, да имају стручњаке, радо заменили својим ботовима, али међу својих 700 хиљада чланова скоро да немају правих стручњака, односно имају их и превише попут власника печењаре Грчића који је, видели смо како, управљао ЕПС-ом. Кум Никола П. дакле није могао да их замени назадњачким ботовима, јер ипак неко стручан мора да ради поменуте осетљиве послове, али им је зато смањио плате, да би се представио као диша који креше буџет, као штити државу. Признајем, човек мора имати одређене способности, попут велике дебљине образа, да уради такву ствар. То не може свако, то може само неко попут кума Николе.

  5. Čovek se našao u pravom trenutku na pravom mestu.Sad da li je sve istina ili ne saznaćemo jednog dana ali voziti McLaren u zemlji gde 60% ljudi se bori da dodje do sl.meseca sa novcem je baš bezobrazluk.Ali stara turska poslovica kaže:Možeš šta hoćeš ali ne možeš dokle hoćeš