1. Nece biti lako istraziteljima da mu nadju sve pokradene pare, ali vredi se potruditi, bice puno toga za pomoc socijalno ugrozenima. Opadno zlo od coveka…

  2. Kum nije dugme. Predsednik mnog voli rodbinu, kumove i prijatelje. Pa ako neko od njih ima pored ostalog i avio kompaniju, pa radi nedozvoljene radnje, on nije ni tajkun, ni najveci kriminalac, on je samo sposoban biznismen. A ostali su sve ono sto predsednik izgovara za njih. A kumova kompanija se verovatno cuva za nedaj boze ako krene po zlu.

  3. Ako je gospodin Petrović sposoban da poseduje avione, što znači da ima novac i petlju za te stvari, i #ta se vi time bavite kad to nije vaš mosao niti pak imate ikakvo znanje uvezi toga. Ostanite ono što jeste, šljam bez trunke etike novinarstva

    1. Весо,
      Господин Петровић – Кум је способан, али за следеће: За време док је био директор (није имао, а нема је ни сада, диплому државног факултета, али је кум) ЕМС-а, смањио је плате електроинжењерима који раде веома одговоран и стручан посао у „Контролној соби“, даноноћно контролишући и чувајући енергетску сигурност система, као изузетно образованим, стручним, искусним и одговорним стручњацима. Наравно, са таквим особинама они су потпуна супротност назадњачким кадровима. Назадњаци, на челу са кумом, би их, да имају стручњаке, радо заменили својим ботовима, али међу својих 700 хиљада чланова скоро да немају правих стручњака, односно имају их и превише попут власника печењаре Грчића који је, видели смо како, управљао ЕПС-ом. Кум Никола П. дакле није могао да их замени назадњачким ботовима, јер ипак неко стручан мора да ради поменуте осетљиве послове, али им је зато смањио плате, да би се представио као диша који креше буџет, као штити државу. Признајем, човек мора имати одређене способности, попут велике дебљине образа, да уради такву ствар. То не може свако, то може само неко попут кума Николе.

  4. On će dobiti dozvolu da prevozi drogeraše ,Mitrovic isto tako sada je dao poklon šefu ,samo prevaranti i vucibatine mogu da rade šta žele u raspadnutoj državi,strašno i žalosno !

  5. A šta ta kompanija prevozi,pa onoliki JAT je propao,ETIHAD je na cucli države.Doduše ako ima redovne letove za Južnu Ameriku onda mi je jasno.

  6. A hoće li on i njegov kum i da vrše operacije na ljudima. Pa za sve ih je Bog stvorio, šteta bi bila da ne probaju. I još da visociji kum postane Patrijarh, misija skoro pa završena. Ostaje da oba odu na mesec i ako Bog da tamo i ostanu. Nek povedu i Željko Mitrovica.