1696429029 zorana mihajlovic 4 scaled 1
Bivša ministarka tvrdi da nadležni u rudniku Soko i tužilaštvu nisu uradili ono što su morali

Šta bi bilo da su poginula deca političara

Izdanje 14
  1. Kako je nije sramota,ucestvovala je u stvaranju zla,raznim malverzacijama,unistavanju privrede ove jadne zemlje,bila je uzdanica vladajuce klike.Zasto se ona uopste pominje?Umesti da je iza resetaka ona nam prodaje rog za svecu.

  2. Kakva bruka i sramota za vaše novine. Do juče perjanica nekih drugih partija, danas kolumnista vaših novina.

  3. Dok je bila ministarka nije bila tako.glasna i sva za iatinu i pravdu.i drugi su ostajali bez fotelje pa su ostali normalni ljudi.
    Samo njoj fali..

  4. Mislim da je vazno sto se objavilo ovo pismo. Hvala radaru za to. Sigurno ne bi I nece biti objavljeno nigde drugo u drzavnom etru. Ova tragedija ne sme da se zaboravi. Ako se utvrdi njena krivica neka odgovara. Ali sigurno visa sila nije postojala I neko treba da odgovara…

  5. Госпођа је била у тој влади једна од бољих министара. Сећам се када је Бајатовићу показала „жути“ картон, али он се сакрио иза паравана (СПС – а) и појео вук магарца . Ипак је попуштала притисцима што јој не служи на част.

  6. Borimo se protiv ovakvih, nemoralnih, koji bezočno i bez obraza prevrtljivo pričaju, a vi nju pitate! Pa ona je bila tamo i umanjivala odgovornost uprave, sada priča ono što su joj pričali očevi, majke, sestre, supruge tih nesrećno stradalih rudara, a tada negirala da su krivi uprava i rukovodioci rudnika. Gledali smo i slušali šta je pričala, nismo ludi!

  7. Nisi bitna! Džaba si malterisala lice za novine! Više te niko i ne čuje, a kamoli da želi da te vidi! Putuj sa koferčetom u politički zaborav zajedno sa Vukovićem!