profimedia 0360327186 copy
Radar saznaje: Prodata kuća u kojoj je živeo i radio ubijeni lider kosovskih Srba

Zabraniti i sećanje na Olivera

Izdanje 13
 1. Sve krajnje jasno, i nema dileme,
  Ovaj SKOT, sve radi da UNISTITI sve sto moze bilo kada da ga podseti na LICNI PORAZ, cini veci Genocid nad sopstvenim narodom, nego sto su ona dvojica uradila u Bosni. I da ima Kosmicke i Zemaljske pravde on bi trebalo da zavrsi isto kao i njih dbojica.!!!!!!!!!!!!!

 2. Tuga od Boga. Postoji simbolika u svemu ovome. Narod koji ne zna da sačuva ovakve ljude i uspomenu na njih sasvim sugurno i ne treba da postoji. Mi idemo tim putem, ubrzano. Jednostavno, nismo zaslužili i nismo dostojni njihove žrtve.

 3. Reciklirane lažne afere koje nisu dale rezultate pre nekoliko godina kada su se dogodile, neće dati rezultate ni sada. Oliver, Jovanjica, Cvijan, ramba na Boljevcima itd… Jednostavno ljudi nemaju poverenje u onima koji su lansirali te afere, iz razloga što je bilo previše laži ranije da bi izvor ovjavljivanja afere bio validan.

 4. Србија не спречава ни промену имена Сребренице. Због чега? Па наравно да им је у интересу да се њихова злодела забораве.

 5. Posle koliko godina govoimo o tome? Gde smo bili u međuvremenu? Pratili na društvenim mrežama o silikonima Oliverove udovice?

 6. Prodat je Kosmet a neće kuća ubijenog Olivera.
  Sledi kampanja brisanja tragova Srba na Kosmetu i to na razne načine.

   1. Manemooj!
    A što se vi SNSovci nadjoste obeleženi ovim komentarom?
    Vaši smešni prepoznatljivi komentari iz opranih mozgova ne mogu promeniti činjenice da je Vučko zabio glogov kolac u Kosmet.

 7. Drzava dozvoljava Radoicicu i Veselinovicu da zidaju vile na Dedinju a Oliverovu kucu nije htela da sacuva od prodaje – poslednji primer kako su njegovi progonitelji i ubice nagradjeni a Oliver kaznjen, pa i sada nakon smrti. Ovaj otrovni, izdajnicki rezim zna da je ovo narod sa kratkim pamcenjem, ali mislim da su se ovde preracunali, Oliver nece biti zaboravljen a pravdu za njegovi ubistvo cemo traziti i 20 godina nakon njegove smrti.

 8. Sva dešavanja vezana za raspad SFRJ,kao vrlo važne strateške tačku u Evropi,a posebno za Kosovo kao jedne od neuralgičnih tačaka te države,planirana su na zapadu sigurno još od početka „70-ih.Većina najvažnijih aktera u tome nisu slučajno,stihijski,to postali,već su pažljivo angažovani,pre svega proverenom metodom „štapa i šargarepe“ .Većina njih su već na „đubrištu istorije“,a zadržani su samo pojedinci,koji još uvek mogu biti od koristi.Naravno,povremeno se uključuju i novi,ili neki od njih eliminišu.U tako planiranim,sistematski sprovođenim i danas već strogo kontrolisanim okolnostima,nemoguće je promeniti sudbinu Kosova kao etnički čiste države pod potpunom kontrolom zapada.U funkciji svega toga je i rušenje kuće Olivera Ivanovića.
  Da se dobrim delom nije ostvarilo,delovalo bi kao „teorija zavere“.

  1. Sa ovim tekstom opravdavate domace aktere? Za sve je kriv zapad? Zato sto smo glupi i pokvareni?

 9. Kako nisu Željko Mitrović „veliki prijatelj“ Olivera Ivanovića Ili „stubovi odbrane“ srpstva na KiM, Milan Radojičić i Zvonko Veselinović kupili kuću da je zaštite od rušenja? Imaju očigledno preča posla kao što je kako od multimilionera postati multimilijarder.

 10. Ni država ni bilo koja vlast ne mogu ništa uraditi po pitanju prodaje vlasničkih kuća i imanja.

 11. Oliver Ivanovic nikada nije ziveo u toj kuci vec u zgradi u ulici Lole Ribara S7, u nadgradnji!

 12. По директиви Вучића, косовског лидера Србина, убијеног у атентату, сахранили га ван Косова – у Београд! Није он ослобадјао Београд него је цео живот бранио своју српску прадедовину на Косово! Писао сам коментаре о томе. Зашто му нису направили велики споменик на месту поред куће где је живео и радио? Пожурио Вучић да га склони са Косова, да избрише српске трагове да не смета шиптарима-сепаратистима! И они Срби 5-10 хилјада са Севера КС који су испратили посмртне остатке Оливер за Београд – што нису то зауставили… пузе пред диктатора Вучића. Да ли данас осећају стид!

 13. Vama je za sve Srbija kriva i Vučić,nije Vučić vladao 2008-e kada su siptari proglasili jednostranu nezavisnost KiM,preko mrtvog čoveka podizete citanost,sramota!

  1. SRAM te bilo da za parizer komentarises za svog alavog vodju sekte koji je Kosovo prodao odmah kako je ukrao vlast pre 12 godina.

 14. По Вучићевој директиви Оливер Ивановић је сахранјен ван Косова, у Београд, а нјегову супругу Милену са сином, запослили је у Влади Србије код Ане Брнабић. Јер је она након атентата на нјеног мужа обећавала да ће до краја истражити ко је убио нјеног супруга Оливера! Зашто су Срби са КиМ допустили да се сахрани у Београд, да се трасира пут преосталим Србима где да беже.

 15. Zasto svi o i koji pricaju sada nisu kupili kucu na aukciji kada je bila. Sta sada kao otkupljuju cena bez ogranicenja….

 16. Pa naravno?
  Sta ste ocekivali, kada su, sve, znacajnije gradjevine i biznisi, pola-pola sa Zvonkom Veselinovicem i njegovom svitom i kosovarima istog miljea, iz suprotnog tabora. Udruzeni u zlocinu svih vrsta.

 17. Neka ruse i uklanjaju kuću u kojoj si radio i ispred koje si zivot izgubio ? Mi pamtimo i nećemo zaboraviti da si bio na pravom putu !!! Pamćenje je za nas Mitrovcane koji su te poznavali čast i obaveza !!!

 18. NIŠTA ME VIŠE NE IZNENADJUJE…
  NE PLAŠI SE NEKO NI BOGA NI GRIJEHA….ALI NEKO ĆE TO KAD TAD PLATITI….

 19. pitanje :“zašto Srbija nije ništa uradila da to spreči“
  pa kako mozete biti tako glupi,
  odgovor: prosto ,zato sto su ga oni sami UBILI njega!!!!

 20. Oliver Ivanović kao i mnogi drugi pošteni gradjani naravno da treba da se izbrišu sa spiska kao da nisu postojali a taj spisak je podugačak,,Zao mi je svih koji su izgubili živote u borbi za pravdu poštenje i moralne vrednosti,Neko ozbiljno gazi i ne razmišlja kako je život kratak a Boga ima,