radojicic foto goran srdanov nova rs
Deseti broj nedeljnika Radar sutra na kioscima

Sumnjivi rast firmi Milana Radoičića i Zvonka Veselinovića

  1. U zemlji gde greškom lekara umiru pacijenti, bebe, porodilje, gde vlada akušersko nasilje, zemlji korupcije I kriminala, gde kumovi voze pijani I drogirani a sirotinja lezi robiju, u kojoj zbog bačene petarde penzioneri završavaju u zatvoru mučki ubijeni od mučenja, u kojoj tatin sin zbog ubistva na pešačkom prelazu dobija kaznu nošenje nanogice, u zemlji bratije, tendera, fantomskih siledžija iz Savamale, nestala dva minuta sa naplatne rampe, Jovanjice za koju se ne robija, itd. Zemlji u kojoj se autobusi raspadaju i ubijaju ljude, u kojoj je gradonačelnik Beograda GANGULA. Mi smo samo geografski u Evropi, ali po svemu ostalom smo Kolumbija, niža kasta po favelama gladna a viša u Meklarenima ili u bekstvu zbog prostitucije u Hrvatskoj. Dotakli smo dno odavno, posledice ce osećati i naši praunuci. Ah da, prosvetni radnici ove zime nisu mogli svojoj deci da priušte mandarine! Devs da jedu parizer, da pun je minerala i vitamina, bravo za OSKARA NUTRICIONISTU.

    Mama prosvetni miš, izlizan pliš!

  2. Priča se da je Z. Veselinović kupio zgradu Elektrodistribucije u Kraljevu, zajedno sa autobuskom stanicom. ED KV se užurbano preseljava u nove zgrade na periferiju, a u staroj zgradi je ostala Uprava (bivša Elektrosrbija) dok polovina ne pređe u Užice, a polovina ne ode pod kiriju u stari Stoteks (pogodite ko je vlasnik).
    Otvoreni kriminal!!!

  3. Budimo pošteni:do Tome i Ace ovo društvo je vec bilo mocno i bogato,žarilo i palilo po Kosovu a prali novac u Srbiji i šire.Dopuštam da se Srbi sa Kosova kao manjina plaše ovih siledžija koji imaju ruska,srpska i ko zna kakva leđa.
    Pitanje je šta to kriminalno bratstvo radi u nasem parlamentu i srozava ga u beskonačnost,kako investiraju,ko im daje dozvole,ko ih blagosilja.Možda Pahomije-pedofil sa ordenom predsednika za čuvanje Kosova.Kosovo nije naše nego albansko i mi treba da se toj realnosti prilagodimo da bi preživeli kako mi tako i Albanci.Umesto ovih grozota želim u Skupštini nekoga od Albanaca ko ce pomoci i njima i nama da normalno živimo u ÈU.